Torna a l'inici

Estàs a: Caminada de Gósol > Caminades anteriors

La Caminada | Com arribar  | Caminades anteriors   | Colˇlaboradors  | Gósol    | Contactar  |

5a Caminada - 1992

Quan fa quatre anys vàrem fer la presentación de la caminada, parlàvem del Castell i de la seva torre com a símbol del nostre poble i com a guía pel viananat o l’automobilista tan bon punt arriba al Cap de la Creu. El Castell és el primer que es destaca. Però al Castell li calia una consolidació de les seves velles pedres. Del nostre estimat Castell amb torre i muralles, cada dia en resten dempeus menys parets.

La Caminada va néixer per donar suport i ajuda a la tasca de tirar endavant la idea d’una consolidació del Castell, a més de donar a conèixer el nostre país a tots els caminants que acceptessin la nostra invitació.

Avui, gràcies a l’esforç d’algunes persones, el suport del poble i les gestions dels qui han regit i regeixen l’Ajuntament, la recuperació de les ruïnes del Castell és un fet.  La Generalitat s’ha fet responsable de la seva restauració.

Just aquest any es compleixen cent anys de la nova església, i amb aquest motiu el poble ho celebra amb un seguit d’actes, que culminaran amb la inauguració de les obres del Castell ja enllestides.

La Caminada s’uneix a aquest aconteixement, no podría ser d’altra manera, i tots els motius de la Caminada d’enguany reflexen aquest fet.

Benvinguts una vegada més al nostre poble, esperem que tingueu una agradable estada i que la caminada us resulti del vostre grat, tots els que hi col·laborem ens esforcem al màxim perquè això succeeixi.

Amics de la Caminada Popular de la Vall de Gósol