Si no veus bé aquest correu clica aquí

 La Caminada 2020 queda anul·lada

Estimats amics, 

Tot i que sembla que la situació va millorant mica en mica i el desconfinament es va fent realitat, hem deixat anar passant els dies per veure la possibilitat de fer la caminada d'enguany. D'aquí dos mesos hauríem d'estar trescant des de Gósol cap a Josa però lamentablement no hi ha cap indici que això sigui factible.

Portem 32 caminades, i any rere any heu estat fidels a la cita del 3r diumenge de juliol a Gósol. Sempre ha estat un dia de goig per part del gran grup de gent que estem darrere de les taules dels controls per donar el millor de nosaltres. Aquest any però això no serà possible perquè ens cal temps i a hores d'ara no sabem que es podrà fer en aquelles dates.

Estan essent unes setmanes molt diferents per tots nosaltres i la Caminada de Gósol serà una de les moltes coses que tampoc podrem fer enguany. No obstant, no patiu, guardem el recorregut, l'energia i les ganes de retrobar-nos amb tots vosaltres per per l'any vinent. 

Ara bé, encara que no fem la caminada, us demanem una cosa per quan la normativa ho permeti, pugeu a Gósol a visitar-nos per gaudir de la nostra gent i les nostres muntanyes.

Molta sort i fins l'any que ve.

L’equip de la Caminada

 

Segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les actualitzacions

  

Per qualsevol informació: www.caminadadegosol.catinfo@caminadadegosol.cat

 

Reps aquest butlletí perquè en algun moment ens has donat la teva adreça de correu electrònic. L'únic ús que en fem és per enviar-te les informacions de la Caminada Popular de la Vall de Gósol. Si no vols rebre més el nostre newsletter pots escriure'ns un mail a info@caminadadegosol.cat